Blog #Argument

Piše: Slobodan Martinović

Beogradski pašaluk

Iz više nego bahatog ponašanja Željka Mitrovića, u duelu sa Savom Mnaojlovićem, izdvojio bih deo kada kaže Savi da je prodao zemlju na Kosovu i došao u Beograd da im soli pamet. Tu dolazimo do jedne velike istine koja glasi da je politički Beograd uništio Srbima van Beograda ekosistem u kojem su živeli. Sve odluke je donosio taj isti Beograd. I kad je te iste Srbe doveo u Beograd, oni mu smetaju. U tome leži propast Srbije i Srba. Doveli su jedan Kragujevac do siromaštva.

I šta ćemo sad, kada smo svi došli u Beograd.

Nemam dilemu da Pinku i Hepiju treba oduzeti nacionalnu frekvenciju. Sadržaj koji se emituje je za svakog pristojnog čoveka neprimeren, u fokusu je nasilje svake vrste.

Nije bilo lako Ljubici Gojgić da vodi duel niti Savi da u njemu učestvuje. Kada imaš takvog lika naspram sebe, teško je ostati miran i pribran. Najbljutaviji deo bio je kada Mitrović pominje pokojnog Olivera Ivanovića, kojem su na Pinku crtali metu, kao i njegovo pominjanje Zorana Đinđića kao prijatelja. Koliki im je bio prijatelj vidi se, njih više nema među živima.

Da Srbija ne bi postala beogradski pašaluk, odluke se moraju donositi i u drugim lokalnim zajednicama da bi se Srbija pokrenula.

Beograđani sretan Vam Gangula.

Beogradski pašaluk
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial