Piše: Slobodan Martinović

Tri događaja u nizu

Prvi događaj je šovinističko navijanje i uvredljivi transparent navijača Crvene Zvezde protiv novog trenera Vaterpolo kluba Crvena Zvezda, Mirka Vičevića. Pitam se, do čega smo mi  Srbi mutirali kada gledamo ovako ponašanje jedne nakaradne grupe NN lica. Da li je moguće, da smo kao narod došli, da nas ima i ovakvih. Očigledno je da velikom brzinom mutiramo da smo postali opasniji i od virusa korona.

Drugi događaj je napad šabačkog batinaša na maloletnu devojčicu, flašom. Šta reći? Šta radi policija i tužilaštvo? Trebali li roditelj da uzme pravdu u svoje ruke. Sve više nas fukare, do te mere, izazivaju. Jedino preostaje borba, ili mi ili oni. Nema druge.

Treći događaj je 100+100 eura za mlade, pre i posle izbora. Znam, treba mladima novac. Treba svima. Da li je to ekonomski opravdano? Za dva meseca predsednik je podelio 200 miliona evra. Tako novac ne dele ni arapski šeici, Putin, Si Đinping i ostali svetski moćnici. Na sve je predsednik spreman samo da pobedi na izborima.

Verujem da će mu građani uzeti igračku koju najviše voli, državu. Odgovaraće i za „mutaciju“ Srba, napade na građane i novac iz vazduha.

Tri događaja u nizu
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial