Piše: Slobodan Martinović

Jabuke i vino

Sada sam siguran da je Boško Obradović pomogao Vučiću da demonstrante ispred zgrade Predsedništva preusmeri na drugu lokaciju, pošto je uz vino sa državnim vrhom branio nacionalne interese. Iza njega Martinović, ispred Ana Brnabić, sa leve strane Saša Radulović. Kada brane nacionalne interese onda se zaboravlja kriminal, korupcija, međusobne svađe a u stvari tek vidiš da je to jedna te ista ekipa, na istom zadatku. Sada Šapić, Miloš Jovanović i POKS dobijaju ozbiljnu konkurenciju.

Isto kao što Mile Dodik “voza” opoziciju u Republici Srpskoj tako njega “voza” Vučić, kada kaže da priznaje teritorijalni integritet BiH. Zašto onda Mile dolazi kod Vučića kada se zalaže za tri države u okviru BiH. Idi Mile u Sarajevo, pa počnite da živite kao ljudi, i Srbi i Bošnjaci i Hrvati, druge vam nema.

Ovom preostalom delu opozicije koji još nije napravio dil sa Vučićem poručujem da moj glas ne može imati grupacija koja podržava ratne zločince, koji za Srebrenicu kažu da je veliki zločin a ne genocid, koji prizivaju „srpski svet“ zasnovan na korupciji i zločinu.

Pesma kaže: „Iz ovog našeg gnezda, gde bi”?

Jabuke i vino
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial