SAD i Rusija su pokazale svetu da kada su im odnosi i dotakli dno oni sarađuju.

Parlament Crne Gore usvojio Rezoluciju o Srebernici, smenio ministra pravde Leposavića, glasovima dela vladajuće većine, DPS-a i manjinskih stranaka, DF je ostao u manjini.

Ovo glasanje je pokazatelj da priča o bilo kojoj ekspertskoj vladi nema smisla, kao ni mešanje crkve u politiku. Činjenica je da je premijer Krivokapić na to mesto došao autoritetom “Đeda”, da bi sada “Đedovi” naslednici se ograđivali od Krivokapića. Presek koji govori da se crkva vrati u okvir deset božijih zapovesti.

Sa druge strane, Crna Gora je pokazala ovim glasanjem da se uhvatila u koštac sa demokratskim procesom, koji je u Srbiji i većini zemalja regiona nezamisliv.

Moj komšija penzioner nije dobio 30 eura pomoći. Penzioneri nisu imali obavezu da se prijavljuju. Na njegov prigovor Uprava za trezor je odgovorila:” Postovani,

Nakon provere sa PIO fondom ustanovljeno je da se ne nalazite u statusu penzionera, kao sto ste naveli i da niste podneli prijavu u vreme i na nacin propisan Zakonom, sa identicnim podacima koje ste naveli prilikom reklamacije”.

Posle ovog odgovora čovek postavi pitanje u kojoj državi mi živimo? Komšija reče: “U Srbiji, sramota”.

smart
Analiza pred vikend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial