Poštovani, objavljujemo pismo Nikole Smardžića iz Požarevca.

Sigurni ste da ste do sada sve videli?

Nažalost, imam jednu veoma ružnu vest, mojoj Marini su podvalili prijemni za zdravorazvojnu decu za upis u SREDNJU MUZIČKU ŠKOLU.

Znate već svi da je moja sekana devojčica sa Daunovim Sindromom i da je završila 6 godina niže muzičke škole po IOP programu (programu prilagođen za njene sposobnosti), došla je na red i srednja škola. Kao hladan tuš, dočekala nas je vest da će moja Marina morati da polaže prijemni kao i ostali???? U početku smo mislili da je šala, ali danas drugi dan prijemnog sat ipo vremena ponižavanja, pardon ispitivanja moje sestre pitanjima za koje ona nikad nije čula? Bilo je to najdužih sat ipo ikada, moja Marina se lavovski borila i na svako pitanje sa osmehom pokušala da da odgovor, ali nažalost ovog puta su joj pojedini stali na put. Sa podsmehom su je oni koji su joj to namestili ispratili iz škole i počeli da pričaju kako joj tu zapravo nikad nije ni bilo mesto jer je zaostala.

E pa draga gospodo, ovog puta ste naišli na tvrd kamen, a ja vam obećavam da će u narednih nedelju dana za ovaj skandal da sazna čitava država!

Za sada toliko, ja se ničega ne stidim, sa vama sam uvek delio i lepe ali ovog puta i ružne stvari! Najbitnije je da svi znate šta se desilo, PRAVDA ZA MOJU MARINU, PRAVDA ZA NJENO OBRAZOVANJE!

Pravda za Marinu
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial