Piše: Slobodan Martinović

Utisak

U sinošnjem Utisku, nikako da učesnici odgovore na pitanje zašto opozicija ne može da se dogovori. Još kažu da su prijatelji. Zanimljivo, da ni „učiteljica“ Olja nije puno insistirala na odgovoru. Zašto ih je onda  zvala u emisiju. Ukoliko opozicija ne može da se sporazume, čemu onda pregovori sa vlašću oko izbornih uslova. Šta je radio novinar u patikama između Đilasa i Boška, podilazio obojici maksimalno. Otkud toliki broj botova SNS-a u uključenju? Stekao sam utisak da su svima odgovarali,  jer nisu postavljali škakljiva  pitanja. Samo je falio Đorđe Vukadinović da objašnjava kako uslova za izbore nema.

Očigledno je da Đilas, Jeremić i Obradović žele očajnički da budu vođe opozicije. Onda idite  na pregovore sa vlašću. Nema potrebe da se krijete iza raznih eksperata, sporazuma, platformi, preuzmite  odgovornost. Ona je ključna, jer bi vi  hteli da mi građani završimo stvar a vi  sve tako pametni da „uletite“ na vlast. Izvolite pregovarajte za bolje izborne  uslove, to ne znači da ću vas glasati.

Čovek se stvarno razočara kada vidi koliko je sa ovakvim ljudima promena daleko. Oni ne mogu da se dogovore između sebe ko će biti pregovarač, a gde je zajednički izbor glavnog menadžera kampanje, predsedničkog kandidata. Samo da ne bude patriota, oni su nam došli glave.

Bojim se da će Vučić još dugo vladati.

Utisak
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial