Piše: Slobodan Martinović

Covid elita

Da li je bolje reći Covid ili penis elita. To je penis elita. Počev od vlasti, opozicije, novinara, analitičara, eksperata, pevača, itd.  Ekipa iz kruga dvojke i malo šire koja se odlično poznaje sa žurki koje prave. Oni nemju problem sa novcem, poslom, životnim problemima. Običan svet neće otići na doček, ne zbog virusa korona, već što nema novac da plati zabavu.  

Oni se tako jedni drugima šlihtaju, hvale da ih je više mučno gledati i slušati.  Zauzeli su javni prostor za kreiranje promena i sve nas zatvorili u podrum i bez virusa korona.Taj polusvet selektovan bez sistema vrednosti nudi nam se kao elita. Sa njima nema dijaloga, oni drže monolog. Mogu i na medijima  svoje najsitnije problemčiće da saopštavaju, kao da nas oni zanimaju.

Virus korona je identifikovao elitu bez  pameti i zdravog razuma. Zatim one koji imaju pamet ali nemaju razum. Ne zna se koji su gori. Teško je zamisliti, a ne da stvarno postoji, Goran Vesić.

E, pošteni, porodični, pametni, stručni, radni obični svete. Ako želimo da smenimo ovu penis elitu moramo se potruditi. Oni sami neće otići, niti će neko umesto nas, nama otvoriti prostor za život.

Za njega se moramo izboriti sami.

Covid elita
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial