Piše: Slobodan Martinović

Šapić i slični

Šapić Srbin, patriota,  hvali Vučića, njegovu  spoljnu politiku, tvrdi  da je zlo krenulo iz Ovalnog kabineta, podržava izmeštanje mosta na Savi, uređuje bulevare, itd. On je najgori miks u politici, između srpskog nacionalizma, dodvoravanja vođi, i tobože brige za rešavanje problema  u lokalnoj zajednici. Poštena priča koja je u svom sadržaju pokvarena.

Praksa je pokazala da su sportisti i javne ličnosti u politici najljigaviji. Stiče se utisak da im je bitnije da budu prisutni u politici zbog popularnosti, a ne  zbog opšteg dobra. Mnogi nisu imali ni talenat za društveno promišljanje.

Šapića je Boris Tadić uveo u politiku. On je svojom nesposobnošću selektovao veliki broj pogrešnih ljudi u politici. Borisovo remek delo je i sporazum sa SPS-om i Dačićem, mandati SRS kao osnova za stvaranje SNS-a, itd.

Nekako mogu da progutam kada političar priča o ekonomiji, poljoprivredi, zdravstvu, obrazovanju, trudnicama, finasijama, ali kada počne da uređuje urbanizam budemi mi muka u stomaku. Da bi neko urbanistički planirao Beograd i bilo koji grad u Srbiji mora da bude od boga.

Šapić i slični
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial