Piše: Slobodan Martinović

Opet

Formirana udružena opozicija Srbije. Po ko zna koji put jedni te isti prisvajaju ime udružena opozicija i nude se građanima kao alternativa postojećoj vlasti. Pa još određuju kriterijume za ulazak. Meni nekako više liči da su plaćeni od Vučića da nas zamajavaju, kao logistika njemu da vlada do kada hoće.

Da bi se pojavio neko novi na političkoj sceni Srbije on mora da pobedi aktuelnu vlast, udruženu opoziciju Srbije  i ostale, medije, ekspertske  organizacije civilnog društva, analitičare, javne ličnosti, akademsku zajednicu. Poduži spisak.

Što se tiče vlasti, stvar je jasna. Tiranija jednog čoveka nad građanima Srbije. Udružena opozicija Srbije  i ostali, skup pojedinaca koje građani ne žele, ali oni nikako to da ukapiraju. Oni su trenutno najveći ometači da se neko novi pojavi na političkoj sceni Srbije. Kao što RTS, Pink, i ostali mediji sa nacionalnom pokrivenošću  pomažu režimu, tako i N1 aktivno promoviše udruženu opozciju i ostale, dvadesetak analitičara, javnih ličnosti, eksperata organizacija civilnog društva, novinara. Za nove pojedince, inicijative tu mesta nema.

Opet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial