Piše: Slobodan Martinović

100 eura druže

Znači, na zahtev tajkuna promenjena je odredba da svi građani Srbije dobiju 100 eura, tako kaza ministar finansija. Penzioneri i socijalno ugroženi dobiće 100 eura 15.maja, a svi ostali će preko kol centra aplicirati za isti iznos. Tako se u Srbiji pravi socijalna karta. Niko ne pomenu nezaposlene, one koji rade na privremenim i povremenim poslovima. Vlast ne samo da je sebe nametnula, ona nam je nametnula tajkune, opoziciju, koji nisu relavantni, već se njima služe za simulaciju političkog sistema.

Vojna lica, medicinski radnici jesu po opisu posla zaduženi za vanredne situacije kao što je ova. Ali u njoj ne  trebaju da nastradaju zato što primaju platu. Ako nema zaštitne opreme, ako je protivnik nevidljiv, tehnološki nadmoćan, zloćin je ljude terati u sigurnu smrt. I još im nabijati na nos, vi ste za to plaćeni. Koji pokvarenjak moraš biti da bi ovakvu gadost  izjavio.

Sindikat medicinskih radnika je samostalno nabavljao opremu bez pomoći resornog ministasrtva. Dok je jedan šarlatan, nadrilekar i dvorska luda delila vizire po Srbiji, i ponižavala zdravstevene radnike kako se stavljaju na glavu. Da li će ministar zdravlja odgovarati što nije bilo opreme i što su zdravstveni radnici umirali i postali zaraženi.

Vreme je predsedniče da položiš račune ovom narodu za sve što si uradio do sada, da vidimo tvoju  levu i desnu stranu, prihode i rashode. Ne samo u novcu već  i u broju nastradalih i umrlih u Srbiji za vreme tvoje vladavine.

https://www.youtube.com/watch?v=a443lVRMHAU
100 eura druže

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial