Piše: Slobodan Martinović

Univerzitet u Beogradu podvukao je crvenu liniju integriteta. Poništio je doktorat ministra finansija Siniše Malog. Da se preko plagijata prešlo, razvalina od obrazovanja  u Srbiji bi se definitivno pretvorila u bujicu kojoj ne bi bilo kraja. Začuđuje na koji način predsednik Vučić štiti svoje najbliže saradnike, tako što omalovažava čitavu akademsku zajednicu. Te koje štiti po svaku cenu smeniće ga sa vlasti. To je već viđeno.

Donešena je Deklaracija o evropskim integracijama od strane članova Demokratske stranke, u vreme kada se Demokratska stranka objedinjuje. Koja kontradiktornost. Dok su bili zajedno kao demokrate, osim marketinga o evropskim integracijama, ništa temeljnije nisu uradili. Da li je na pomolu  novo cepanje u okviru DS-a, od strane nezadovoljnih, a pod izgovorom evropskih intregracija ostaje da vidimo.

Jelena Anasonović progovorila o protestima i nesuglasicama sa opozicionim partijama. Očekivanja iskrenih pokretača promena u zajednici uvek upropaste partijaši. Igraju lukavo, puste građane da pokrenu promene i čekaju momenat da ulete na vlast. Sa što manje troška. Ovog puta su naleteli na hiperaktivnog Vučića, pa će morati da se potrude, jer od običnih građana dobiće šipak.

Politički triling
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial