Blog #Argument

Piše: Slobodan Martinović

U Narodnom frontu 600 beba umesto vakcine dobilo fiziološki rastvor

Vest me stigla u momentu kada i sam vodim borbu za zdravlje moje supruge, koja 16 godina boluje od multile skleroze, i živa se vratila iz Kovid bolnice “Novi Sad”. Taman sam pohvalio Kovid bolnicu “Novi Sad” za organizaciju, kadar koji se bori za život svakog pacijenta, u stvarnosti vas sačeka ovakva vest i klasične zdravstvene usluge kod kuće.

Po izlasku supruge iz Kovid bolnice “Novi Sad” našetao sam se od jednog do drugog lekarskog pečata, uputa, da sam se umorio više od toga nego od nege koju pružam svojoj supruzi. Nas pomagače niko ne primećuje, mi smoi vreća za udaranje sa svih strana. “Hvala im svima na saradnji”.

Ne mislim da su lekari, sestre, tehničari i drugo medicinsko osoblje krivi za takvo stanje, sistem je od svih nas napravio idiote, budale koje se vrte u začaranom krugu. Jesmo krivi što ne pružamo otpor, već pristajemo na takve uloge u sistemu.

Gde su sada ovi borci za porodične vrednosti, brigu o porodici, kada su u pitanju bebe koje su umesto vakcine dobile fiziološki ratsvor. Gde je doktor Nestorović, srpska desnica.

Zamolio bih ih da malo primire sa izjavama o Kosovu.

Kosovo nije problem, niti su ugroženi Srbi koji žive van Srbije.

Ugroženi su građani Srbije sa svih strana, posebno iznutra.

Centar za istraživanje u politici Argument

U Narodnom frontu 600 beba umesto vakcine dobilo fiziološki rastvor
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial