Blog #Argument

Piše: Slobodan Martinović

Utisak

Gorak i tužan je utisak svega šta se dešava u Srbiji. Ovom prilikom ne mislim na Oljin „Utisak nedelje“. Sve je toliko jasno, bahatost vlasti, nesposobnost opozicije, gomila onih koji znaju kako treba a nikako da dođe ni do male promene. Za početak, na nivou doslednosti, u onome šta se zagovara. Lažima nigde kraja, sve počinje i zavrašava se lažima.

Nije potrebno biti istraživački novinar, policajac, pa zaključiti da sve afere u Srbiji su deo porodice na vlasti gde je očigledno došlo do sukoba. Deca ne samo što su porasla i osamostalila se nego su postala i bezobrazna. Oni nemaju problem, kao porodica, da se javno svađaju. Na sceni je rijaliti šou koji mi građani plaćamo siromaštvom, bedom. Proći će i ova vlast ali će proći i naši životi, to je tragedija.

Sve mi je jasno ali šta čovek da radi sa svojim životom u ovakvom društvu. Niti možeš sam niti imaš s kim. Svi se za svoje probleme obraćaju Vučiću, nikako da se organizujemo da ga smenimo zajedno sa ovom vlašću. Pod uslovom da ne ulete ovi iz takozvane opozicije.

Baš ih je mučno gledati i slušati.

Utisak
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial