Blog #Argument

Piše: Slobodan Martinović

Postizborna kohabitacija

Đilas opet sebi daje za pravo da odlučuje u ime opozicije šta da se radi. Sada bi pregovarao sa Vučićem, pre toga je odredio predsedničkog kandidata, kandidata za gradonačelnika, proglasio svoju stranku za najaču, prezentovao netačne rejtinge pred izbore. I onda se pita što ga narod nije podržao. Zašto ne pozove narod na ulicu da branimo izborne rezultate. Kakvi novi izbori? Zašto mu je Vučić legalno izabran predsednik?

Kada sam na jednom skupu u Demokratskoj stranci, pre više od dve godine, kazao predstavnicima Saveza za Srbiju i okupljenim građanima da je Dragan Đilas stečajni upravnik opozicije, hteli su na skupu da me linčuju. Bio sam u pravu. E, sada opozicijo linčujte sami sebe.

15,7 miliona eura dalo se iz buđžeta Srbije, od našeg novca, da posle izbora ne znamo rezultate izbora, ne znamo šta su radili kontrolori, da li su uopšte bili na izbornim mestima. Ništa ne znamo, izopštili su javnost od svega.

Svi oni koji nam se pred očima javljaju da su vlast, opozcija za mene više ne postoje. Gledanje televizije sam sveo na minimum.

Postizborna kohabitacija
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial