Blog #Argument

Piše: Slobodan Martinović

Potvrda glasova

U danu, kada su raspisani parlamentarni i lokalni izbori, večernja slika gde pristalice SNS-a širom Srbije potpisuju potvrdu glasova deluje uznemiravajuće. Koja je to sila naterala ljude da tako disciplinovano iskažu pokornost vođi, to mi nije jasno. Sve i da je novac, posao, mnogo je. Da li je Srbija na pragu građanskog rata? Vučić na miran način neće vlast prepustiti drugima.

Primetio sam u skorije vreme, u restoranu gde pijem kafu, čudno ponašanje konobara. Sve mi liči da su dobili instrukcije od lokalnih SNS-ovaca, da budu neljubazni prema ljudima koji ne podržavaju SNS, kako bi nas isterali iz lokala. Lokalni pritisak na građane, u cilju zastrašivanja i nelagode, u zajednci gde žive.

Pominjem opoziciju, ne kritike radi, da shvate da je opasna mašinerija na drugoj strani. Da prestanu da se udvaraju SNS biračima, nema fajde, već da počnu da se obraćaju nama koji ih podržavamo. Time podržavamo i sami sebe, za bolji i dostojanstveni život. Tako se pravi hemija koja stvara sinergiju glasova potrebnih  za pobedu.

Izlazak na izbore nema alternativu, bez obzira za koga opozicioni birači glasali. Za sve one koji se premišljaju, nema premišljanja, svi na izbore.

Potvrda glasova
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial