Piše: Slobodan Martinović

Pada Vlada Crne Gore

Dobro je, za Crnu Goru, što je pala Vlada Zdravka Krivokapića jer je nesposoban. Pad Vlade je rezultat nesposobnosti i mržnje prema Milu Đukanoviću i DPS-u. Loša procena Đeda i pokazatelj da crkva ne treba da se meša u politička pitanja jedne zemlje.

Više su predstavnici, do skoro, vladajuće većine objašnjavali, na prazno pretili, nego što su praktično delovali. Tako da mi nije jasan DF i Nebojša Medojević. Ispali  su glupi. Nisu mi jasne Demokarte, kome su oni statirali. Trebali su, pre formiranja Vlade, da se usprotive dogovoru Amfilohija i ostalih a ne danas da objašnjavaju. Umesto da su sa DPS-om pregovarali o zajedničkom imetilju i Vladi oni su sami otišli na marginu, izigravajući žrtve.

Nema harmonije u Crnoj Gori dok se odnos između Crnogoraca i Srba ne uskladi. Anticrnogorska i antisrpska Crna Gora nema perspektivu.

Šta mogu četiri poslanika i politički momenat da urade pokazao je Dritan Abazović. Postaće premijer. Ne mislim da je nova, manjinska, Vlada sa DPS-om rešenje, već  lukav i bezobrazan potez istog.

Pošteno bi bilo, novi izbori.

Mržnja prema drugima, koliko god nam naneli zla, ne donosi ništa dobro.

Pada Vlada Crne Gore
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial