Piše: Slobodan Martinović

Protest protiv opozicije

Kada sam posle objave Dragana Đilasa, o predsedničkom kandidatu, objavio na društvenim mrežama da nam ispira mozak, krenula je lavina uvreda. Verovatno od botova koje isti plaća. Uveče je isto uradio i Vuk Jeremić.

Da pojasnim, Dragana Đilasa ne mogu glasati jer je bogat čovek a ja sam siromašan. Takav mene ne može zastupati, tačka. Vređa me to što  misli da  on zna šta je za mene najbolje.

Da pojasnim, Aleksandar Vučić je moj klasni neprijatelj jer je reprezent politike devedesetih koja je mojoj generaciji upropastila život.

Ko su ljudi koji nam se nameću da zastupaju prava obespravljenih. Jednom rečju manipulatori. Oni za svoj rad primaju platu.

Mi ih građani nosimo na leđima jer oni ništa ne rade. Izlazili su građani na proteste, ličnim primerima se borili a oni su čekali da ih neko dovede na vlast.

Oni ne mogu da se dogovore, nemaju petlju da prezumu odgovornost. Njima je Đorđe Vukadinović relevantan za izbor predsedničkog kanditata. I o tome na televizijama vode pregovore, uz analitičare, i više nego bezobrazne voditeljke.

Stvar je mnogo dublje propala nego što je Vučić i SNS.

Protest protiv opozicije
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial