Zdravo Slobodane,

U drugom TV trialu videli smo i ubedljivog Olafa Scholza. S pouzdanjem je pokazao da će kompetentnošću i iskustvom postaviti kurs za uspešnu budućnost u Nemačkoj. Većina gledalaca to takođe vidi: 41% ispitanika smatra ga jasnim pobednikom TV trijade.

Evo četiri razloga zašto je Olaf Scholz prava osoba za sledećeg kancelara Savezne Republike Nemačke:- Zato što ima jasan plan za Nemačku. Za poštene plate, pristupačno stanovanje, efikasnu zaštitu klime i sigurna radna mesta u budućnosti.

– Zato što zagovara poštovanje u društvu. Olaf Scholz zalaže se za poštovanje svakog životnog postignuća sa stabilnom, sigurnom penzijom. A za dobre poslove, pristojne plate i minimalnu platu od 12 evra po satu za 10 miliona zaposlenih.

– Zato što ne govori, on se hvata u koštac. Na njegovu inicijativu pokrenut je globalni minimalni porez za Google, Amazon i Facebook – čime će se okončati poreski damping.

– Zato što se možete osloniti na njega. U vreme korona krize i poplave, osigurao je da se pogođenima pomogne milijardama pomoći.

SPD

Zašto je Olaf Scholz prava osoba za sledećeg kancelara Savezne Republike Nemačke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial