Piše: Slobodan Martinović

Utisak nakon 24 sata

Slušam Vukanovića iz Trebinja, bio na Cetinju, žali se kako su ga vređali. Šta je radio na Cetinju? Sada došao na televiziju, tumači istoriju Crne Gore i širi mržnju, uz priču borca protiv korupcije.

Ova opozicija iz RS-a je gora od Dodika tri puta.

Da se bod nije uknjižio na gostujućem terenu “srpski svet” bi propao.

Koliko su ljudi prodane duše govore i izjave takozvanih građanista, koji kažu oni su za nezavisnu Crnu Goru ali je Milo kriv za sve. Niko da objektivno kaže da se u takvom jednom ambijentu, bio on spontan ili organizovan, takav verski čin ne radi. Za to je odgovaran patrijarh Porfirije koji to nije smeo da dozvoli.

Vučić odgovori Milu: “Nećete pokoriti Srbiju”. O čemu priča, došao je indirektno u prestoni grad jedne nezavisne države da još više podeli ljude. Kakav manipultaor, na podelama, sukobima vlada.

Slušam Simonovića na NovaS kako za sve okrivljuje Mila Đukanovića. Daleko od toga da branim Đukanovića, čovek je predsednik države. Valjda je normalno da predsednik brani državu.

Kada slušam šta pričaju Jeremić i Đilas, oko dešavanja na Cetinju, to je ista Vučićeva politika, Boška Obradovića i ostalih desničara. Onda smenjujte Vučića sami. Izbori, između opcija sa istom politikom, za mene nemaju nikakvog smisla. A tek priča o izbornim uslovima i medijima je totalno besmislena.

Utisak nakon 24 sata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial