Piše: Slobodan Martinović

Afera na aferu

Sava mala, helikopter, Kopaonik, Grocka, Lučani, naplatna rampa, gondola, železnički prelazi, seča šuma, vazduh, Jovanjica, Krušik, Jutka, tetka iz Kanade, Belivuk, lažni doktorati, itd. Nižu se afere ove vlasti, ova zadnja sa podvođenjem i ucenama devojaka i žena u Jagodini od strane Palme, domaćina, điju đica majstora je vrh ledenog brega. Devedestih godina političari i tajkuni su opljačkali društvenu imovinu kroz robu. Posle dve hiljadite godine pljačkaškom privatizacijom ljude su izbacili na ulice. Ovim današnjim je ostao budžet i trgovina oružjem, drogom, elitna prostitucija. Znači, dno dna.

Više se tu nema šta analizirati, samo je pitanje ko će u Srbiji sprovesti poštenu revoluciju sa okupacijom. Ko će vratitit institucije sistema na normalno podešavanje.

Nema ništa gore od toga kada nenormlano stanje postane normalno i traje dugo. Prihvatili smo bez borbe da nas gaze, ponižavaju, na svakom koraku. Naši tlačitelji su zaboravili da je život prolazan. Vrhunac im je sazidati zgradu od novca ukradenog iz budžeta.

Na ovim našim prostorima čitav jedan vek može proći u uzaludnosti. Truju nam mozak o etnicitetu, granicama, našim, vašim, njihovim, itd.

A oni kradu i lepo im.

Dosta.

Afera na aferu
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial