Piše: Slobodan Martinović

Ima li gde svetla

Pažljivo sam saslušao osobe koje nam se predstavljaju kao opozicija. Ne bih da ih nabrajam po imenima, niti ću ih više komentarisati. Izjavljujem da ih neću glasati niti ću učestvovati u njihovim kampanjama. Čak i za novac. Međustranački dijalog je obična farsa koja neće doneti ništa.

Neću više gledati ni N1 i NovuS jer je sve isto, isti gosti, ista pitanja, odgovori. Za ove što se zovu opozicija bolje da se ne pojavljuju ni na N1 i NovaS, jer nemaju šta da kažu.

Sve  ove  idiote u kolu, kovid žurkama, razne nadrilekare, antivaksere, zajedno sa studentima treba poslati u šumu. Nećete da se vakcinišete, ne morate, niko vas ne tera. Nemojte pristojan svet da zbunjujete i unosite nepotrebnu paniku.

Teško je živeti u društvu gde zdravog razuma nema, gde smo ostali sami, nemoćni da se povežemo jer je zlo jednog čoveka moćnije od svih nas.

Da li se to može promeniti? Ne znam. Ostajem bez odgovora, duboko zabrinut za besmisao života koji nas je snašao kao zajednicu.

Gajim jednu malu nadu da će naš stvoritelj, bio on priroda ili bog, „otčepiti ovu kanalizaciju“ i pokazati svetlost na kraju tunela.

Ima li gde svetla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial