Piše: Slobodan Martinović

„Mentalno razgibavanje“

Iz  puke radoznalosti, preko vibera,  postavio sam komentar u emisiji „Mentalno razgibavanje“, koju vode Dare i Mare kako ih od milošte zovu. Nisam verovao da će moj komentar prokomentarisati jer je dosta poruka koje dobijaju. Još više sam se iznenadio kako su reagovali na moju poruku. To mi je nerv isprovociralo, naravno pozitivno, da nastavim sa porukama. I onda počinju uvrede od strane Dareta, tipa konjino, što automatski kod mene proizvodi reakciju da kažem magarčino. Pa da sam naprednjački bot koji u pauzi doručka, kada jedem sendvič, pišem poruke, itd.

Podela u društvu nije samo izvršena na nivou vlast opozicija, zatim lažna  i prava, već i na zabavu gde si  ili Vučićev ili Đilasov bot. Imamo dve grane  moći koje podjednako kontrolišu medije. Za njih treća opcija ne postoji. To smo mi koji razmišljamo svojom glavom, koji vidimo manipulaciju i jednih i drugih.

Kada smo kod plate, ona nije namenjena samo za nedodirljive, u koje spadaju svi koji se vrte na medijima, već i običnim građanima. I mi moramo platiti račune, školavati decu, živeti ovaj život.

Dare i Mare, nisam znao da emisiju vodite u stresu od nekih botova, nameštaljki. Samo opušteno, ja sam normalan čovek koji se ponekad voli zajebavati.

„Mentalno razgibavanje“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial