Piše: Slobodan Martinović

Apsurd

Gostujući na televiziji N1 Drgan Đilas reče da će proteste dalje organizovati celokupna opozicija. Nije objasnio odgovornost Saveza za Srbiju što je protest 1 od 5 miliona ovako završio. Ispalo je da je neka omladina kriva za ovakav epilog. Oni snose odgovornost, ali nisu oni jedini učestvovali u organizaciji. Tu je bio Savez za Srbiju i javne ličnosti, dok smo mi građani  kao ovčice šetali kroz ulice gradova Srbije.

Reč celokupna opozcija izbacite iz upotrebe. Zašto ste vi celokupna opozicija, na osnovu kojih indikatora. Navedite ko je u vašoj koaliciji, pravite bojkot, idite na izbore, radite šta vam je volja. Red je da se okupimo prema interesu. Niko nema tapiju nad građanima. Vešto ste se krili iza protesta, da ste imali strpljenja možda bi i uspeli.

Ovako izađite na crtu i pozovite građane na bojkot. Pa ko vas podrži. Isto važi i za one koji izlaze na izbore. Nemojte nas smarati više. Posebno oni koji kažu da ne žive od politike. Koji  apsurd, one koji nemaju trebaju da predvode oni koji imaju.

Apsurd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial