Piše: Slobodan Martinović

Zagovornici bokota izbora trebaju da znaju da su milion birača zarobili. Zarobili ih da ne glasaju, da se samostalno organizuju, jer nije bilo vremena. Vreme su oni potrošili, uz vlast, medije, javne ličnosti i eksperte koji su zamajavili javnost. Uz logistiku beogradskog mrežnog marketinga uništavali su svaki pokušaj stvaranja normalne opozicione platforme sa koje bi se išlo na izbore. Zloupotrebljavajući takozvani Sporazum sa narodom, sebe su proglasili jedinom pravom opozicijom.

Zagovarači bojkota trebaju da preuzmu odgovornost za bojkot. Za 180 lokalnih zajednica i pravosuđe u rukama jednog čoveka. Na izbore se trebalo izaći bez obzira na izborne uslove, jer borba nema alternativu. Do pobede se dolazi kroz poraze.

Za zagovarače bojkota je bilo bolje što nisu imali medijsku zastupljenost. Po izjavama koje su davali samo bi svoje neznanje ogoleli do kraja. Počev od većih plata za šest meseci, uvredama na suprotno mišljenje itd. Čak je i DS proglasio sopstvenu okupaciju, zarad bojkota.

Nikada gori društveni ambijent, ne za izbore, već da živiš kao slobodan čovek. Svi koji se kandiduju za donosioce odluka dobro da razmisle šta će biti sutra.

Bojkot izbora
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial