Blog #Argument

Piše: Slobodan Martinović(subjektivni mislilac)

Ostani u Kini

Najbolja opcija za sve nas i Vučića  je da ostane trajno u Kini. Zemlja filozofije minimalizma življenja mu je najbolja preporuka da pronađe mir u sebi i preispita svoju ulogu u zajednici. A svima nama bi pomogao da obnovimo Srbiju na temeljima znanja, poštenja, morala, demokratije, vladavine prava.

Slušajući vlast, opoziciju, razne analitičare, medije, ispada da je Kurti angažovao Radoičića kako bi poboljšao pregovaračku poziciju, izborio potpunu kontrolu nad severom Kosova a Srbiji naneo štetu.

U ovoj nesretnoj situaciji u kojoj se Srbija našla, zahvaljujući diletantima, poražavajuće je da vlast, kandidati za vlast, „intelektualna elita“, nemaju hrabrosti da se suoče sa činjenicama kada je Kosovo u pitanju.

Iz Srbije nikada nije otišla politika Miloševića. Srbija nije u ratu, paravojne formacije na terenu, i ceo svet je protiv nas. Ginu izmanipulisani mladi ljudi, društvo siromaši, međunarodna izolacija, vlast se enormno bogati. Sve već viđeno devedestih godina.

Nisam siguran da bi današnja opozicija, da je vlast, procesuirala Radoičića. I dalje se štite pojedinci u ime kolektiviteta iako su naneli štetu Srbiji.

Srbi na Kosovu su od problema tablica došli do toga da su ugrozili  ličnu bezbednost.

Vreme je da kažu NE svemu što dolazi od vlasti iz Beograda.

Ostani u Kini
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial