Blog #Argument

Piše: Slobodan Martinović (subjektivni mislilac)

Nedo_ebani lideri opozicije

Tako bi se mogla definisati, definicija jeste vulgarna ali najbolje ih oslikava. Ne bih se bavio Jeremićem, Aleksićem, Narodnom strankom. Cepanje opozicionih stranaka ubija u pojam obične građane da je u Srbiji moguća promena sistema.

U čemu je problem da Jeremić, Ponoš, Aleksić budu deo jedne stranke. U čemu je problem da dva Zeleno-leva bloka budu deo jedne stranke. U čemu je problem da Demokratska stranka, SSP, Pokret slobodnih građana budu deo jedne stranke.

U čemu je problem da zajedno sa građanima naprave platformu za smenu ove vlasti. Da li neko od njih radi za Vučića.

I ponavljaju da trebaju da se ujedinjuju a stalno se dele. Protiv Vučića sa vojnom strukturom partije, institucijama  sistema  nemaju nikakve šanse. A i mi građani.

Kako se u Srbiji postaje opozicioni lider. Pozovu te na N1 i Nova S i postaneš lider. Te dve televizije snose odgovornost za zamajavanje građana sa liderima koji nemaju nikakvu partijsku infratsrukturu. Duplo golo.

Šta opozicija više želi od građana. Građani su pojedinačno, grupno pokazali svoj stav prema ovoj vlasti. Možda bi trebali i prema opoziciji. Tako, da kada se pojave na bini gađaju ih jajima.

Nedo_ebani lideri opozicije
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial